background



Sunday, June 10, 2012

i-City Part 2

Ni gambar g i-city masa adik ipar aku datang umah..rezeki anak dia dapat naik gred dari kementerian kesihatan kt kelantan skg dh kat Kementerian Perlancongan Malaysia  Putrajaya. So lepas dia balik dari kursus seminggu kat johor..n kebetulan husbund aku cuti kita org g la jalan bwk si harith ni....  Suka betol dia tengok lampu warna warni...

wow........
Ni husband n anak aku



Hik2.......kuda lampu



Ni la adik ipar aku...ceh wah.suka je si harith ni...

Dapat keluar jalan2 seronok sangat...Tp cuma satu je..skg harith tengah lasak n pandai jalan sendiri..payah gak nak bawak jejalan...tp ape2 hal pun,aku happy sangat!!

No comments: